İçeriğe geç

Ronaldo Saati Ne Kadar

Ronaldo saati kaç TL?

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısına katılan Cristiano Ronaldo’nun saati kameraya yansıdı. 6.8 milyon TL değerindeki zümrüt saati, diğer ünlülerin pahalı saatlerini andırdı.

Ronaldo nasıl uyuyor?

Cristiano Ronaldo her gece 7-8 saat uyumuyor ama günde beş kez 90 dakika uyuyor. Yatmadan önce bir buçuk saat telefonuna, televizyonuna veya diğer ekranlara bakmıyor. Her zaman cenin pozisyonunda ve temiz çarşaflarda uyuyor.

Ronaldo ne zaman Sporting?

Cristiano RonaldoKişisel bilgiler2002-2003Sporting252003-2009Manchester United1962009-2018Real Madrid2922018-2021Juventus9829 satır daha

Ronaldo saatte kaç?

Ronaldo hem hızıyla hem de attığı gollerle tanınan bir oyuncu. Manchester United, Real Madrid ve Juventus gibi takımlarda forma giyen ve şu anda Al-Nassr’da oynayan Portekizli yıldızın ortalama hızı saatte 33,95 km. En önemlisi ise Ronaldo’nun patlayıcı bir hıza sahip olması.

Ronaldo saati hangi marka?

Cristiano Ronaldo’nun oğlunun kullandığı @rolex marka saatin fiyatı 4.149.

Ronaldo alkollü mü?

Bu yüzden Ronaldo alkol ve sigaradan uzak duruyor. Ana dili Portekizce olan Ronaldo, İspanyolca müzik dinlemeyi tercih ediyor. En sevdiğim şarkıcı Porto Rikolu Luis Fonsi. PlayStation bağımlısı olan Ronaldo’nun acil durumlar için çantasında ve arabasında yedek bir PlayStation bulundurduğu söyleniyor.

Ronaldo ne yiyor?

En sevdiği yemek, morina balığı, soğan, ince dilimlenmiş patates ve kızarmış yumurta karışımı olan Bacalhau a Braz’dır. Ayrıca çok fazla meyve ve yağsız protein tüketir. Ronaldo, restoranlarda sıklıkla biftek ve salata sipariş ettiğini ve asla dondurulmuş hiçbir şey sipariş etmediğini, yediği her şeyin taze olduğunu söylüyor.

Ronaldo yağ oranı kaç?

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun 33 yaşındaki sağlık testleri, biyolojik yaşının 20 olduğunu ortaya koydu. Ortalama bir futbolcunun vücut yağ oranı genellikle %10-11, kas kütlesi ise %46 iken Ronaldo’nun vücut yağ oranı %7, kas kütlesi ise %50’dir.

2008 Ronaldo kaç gol attı?

Performans bilgileri 08/09YarışmaaYarışmaToplam 08/09:166’Premier Lig332,745’UEFA Şampiyonlar Ligi121.

Euro 2016’da Ronaldo kaç gol attı?

En çok gol atan oyuncu#OyuncuGol1Antoine Griezmann Santrafor62Cristiano Ronaldo Santrafor33Olivier Giroud Santrafor34Dimitri Payet Onuncu sıra31 satır daha

Ronaldo kaç kilo?

83 kgCristiano Ronaldo / Kilo

En hızlı şut kaç km?

Efsane Hami Mandıralı, 269 km hızla attığı ve hala dünya rekoru olan şutu anlattı ⚽️21 Mart 2024

Henry mi hızlı Ronaldo mu?

Dünyanın en hızlı futbolcuları açıklandı. Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo, 2011’deki ölçümde 39.2 km’ye ulaşarak bu alandaki rekoru elinde tutuyor. New York Red Bulls’ta forma giyen Thierry Henry ise 39.2 km ile ikinci sırada…

Ronaldo hangi burç?

Cristiano Ronaldo 5 Şubat’ta doğdu, bu da onu Kova burcu yapıyor. Kova burcu insanları bağımsızlıkları, zekaları ve kararlılıklarıyla bilinirler. Bu özellikler Ronaldo’nun kişiliğinde kesinlikle belirgindir, çünkü sahadaki özgüveni ve mükemmel olma azmi ile bilinir.

Ronaldonun saati kaç dolar?

CR7’nin bu saati yaklaşık 445.000 avroya satın aldığı söyleniyor. Bu saat muhtemelen Rolex’in serisindeki en pahalı GMT-Master versiyonudur. Geleneksel Pepsi çerçeveli GMT-Master II’nin güncellenmiş paslanmaz çelik versiyonu Chrono24’te 20. kez satışa sunuldu.

Ronaldo 1 saniyede ne kadar kazanıyor?

Bu yılda 200 milyon dolar. Büyük sözleşmede yazan bu. Yani Cristiano Ronaldo saniyede 10 dolardan fazla kazanıyor.

Cem Yılmaz’ın saati kaç para?

Cem Yılmaz’ın saat tutkusu, arabalara olan aşkı kadar popüler! Ünlü isim, Rolex GMT Master 2 adını verdiği saatini 2 milyon TL’ye satın aldı.

Ronaldo serveti ne kadar?

Listeye göre dünyanın en zengin futbolcusu 148 milyon avroluk servetiyle Cristiano Ronaldo oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir